3/22/2009

Kevät kiireitä


Niin se aika vain lentää. Kevät kolkuttaa jo oven takana. Aika tuntuu menevän arjen pyörittämiseen.
,
Viikonlopun olemme levänneet ja ulkoilleet. Sää oli mitä ihanin, aurinkoa ja pientä pakkasta. Asuntokin laitettiin kevät huumassa myyntiin. Niin että jos on tarvetta rivaripätkälle, niin täältä sellainen löytyy :)
,
Tuli mieleen, että meidän koirilla on ollut mitä ihmeellisimpiä pentu tapoja. Tapoja, jotka ovat sitten aikuisuuden kynnyksellä tipahtaneet matkasta.
Pörri nauroi pentuna paljon. Pörri nauroi niin, että takahampaatkin näkyivät. Näky oli jopa hieman hirvittävä :) Nauraminenhan ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, monet koirat harrastavat sitä. Pörri tosin vain pentuna.
Pipsa, Pipsa sai hepulikohtauksen, kun sille sanoi "sikasikasikasikasikasika". Kerran pentutokossa piti esittää lopuksi temppu. Me esitimme "sika"-tempun, koska ei muuta osattu. Se aiheutti hilpeyttä. Enää "sika" toistolla ei ole samaa vaikutusta.
Sitten Pihla. Pihla on kova tyttö kaivamaan. Ja piilottamaan päätään. Jos vain mahdollista, pää pitää työntää piiloon. Kaivaminenhan ei sinänsä ole myöskään mitään ihmeellistä. Pihla tosin harrastaa sitä hieman kummallisessa paikassa. Nimittäin meidän sängyssä.
,
Ensi viikko olisi loma viikko. Toivotaan siis aurinkoa :)

1 kommentti:

  1. Kellään muulla koiralla en ole nähnyt niin leveää naurua kuin mitä Pörrillä ja selitysten mestari Pörri on edelleenkin. Pipsan sikaesitys puri kaikkiin tosikkoihin ja Pihla harrastaa näköjään samaa kuin Iines, pää piiloon, taitavat leikkiä pääsiäispupua. Aurinko paistaa täälläkin. Joelle sekä meren jäälle pääsee edelleen ja siitäkös koiranpojat nauttii. Oikein hauskaa ja aurinkoista lomaviikkoa teille. terv. äippä & co:t

    VastaaPoista