3/02/2009

Aurinkoinen sunnuntai

Vietimme aurinkoisen sunnuntai lenkin täällä. Meillä oli tosi kivaa :) Pipsa ja Elsa ovat juuri niin ihania ja suloisia mitä kuvittelinkin heidän olevan.

Iltapäivällä me jatkettiin matkaa Hämeenkyröön agiliitelemään. Kummatkin radat olivat agilityratoja. Ekalla radalla pääsimme ilman virheitä toiseksi viimeiselle esteelle asti. Minä sitten ihan pikkaisen unohdin ohjata Pipsaa ja Pipsa pääsi livahtamaan renkaan väärästä välistä. Näin ollen niin tuttu ja turvallinen: hylkäys. Mutta vain pikku-hylkäys, koska se oli melkein puhdas ja Pipsa kulki taivaallisen ihanasti. Toisella radalla sitten taisteltiin nolla, mutta jälleen yliajalla. Aikaa meni 1,38 sekuntia liikaa, joten ei paljoa. Ja kyllä, kyllä, minä en jaksa juosta, varmistan ihan liikaa ja töppäilen muutenkin, niin kyllähän sitä aikaa saa kulumaan. Mutta kyllä me vielä se oikea nolla saadaa....jos ei tänä vuonne, niin ensi vuonna :)

Alla muutama kuva meidän piha vartiostosta viime viikolta

Loppuun on kirjoitettava varoituksen sanan niille, jotka aikovat nimetä koiransa Pipsaksi: Pipsa nimi tuo mukanaan säkki kaupalla luonnetta, pikkasen noin metrin verran pomottamista, hitusen räyhää, paaaaaaaljon intoa, itsepäisyyttä kilon, oveluutta niin paljon, että mittayksiköt ei riitä ja hirmusesti ihanuutta.

8 kommenttia:

 1. Kyyneleet silmissä täällä lueskelen. Jotenkin niin liikuttavan ihana kirjoitus!
  Muuten... Sasu-nimeä kannattaa myös miettiä, samasta syystä. :-)

  VastaaPoista
 2. Oi kun teillä on ollut ihana päivä!
  Pipsa kuulostaa hyvin paljon siskoltaan, taitaa Sasu olla periyttänyt kaikki parhaat ominaisuudet tyttäriinsä! (mitä muutakaan se toisaalta olisi voinut... :-) )
  Pipsa on myös hirmu taitava agiliitäjä, se on tosi huippua!
  Terveisiä siskolle ja sen perheelle, toivottavasti taas nähdään joku kerta!

  VastaaPoista
 3. Me voitais lanseerata tuollainen pikku-hylkäys käyttöön laajemminkin :)

  Se kuulostaa niin paljon paremmalta kuin hylly, hylkäys, hylätty... Kun kaikki menee tosi hyvin ja pieni herpaantuminen aiheuttaa _pikku_ virheen. Siitä tulis pikku-hylkäys. Joo. Tehdäänhän niin? Tulis itselle parempi mieli. :) Oli kiva taas nähdä kisoissa.

  T: Eva ja Ansa, viikonlopuna saldona 2 x pikku-hyl

  VastaaPoista
 4. Näin on Eva, tästä lähtien käytämme pikku-hylkäystä :) Siis jos on tehnyt vain pienen virheen :)
  Se on paljon kivemmän kuuloinen kuin pelkkä Hylkäys.

  Oli kiva nähdä. Toivottavasti törmätään taas keväällä kisoissa :)

  VastaaPoista
 5. Heh...vai Pipsa nimeä kannattaa hiukan harkita :)...Olisin voinu sua opastaa pikkusen aikasemmin nimen valinnassa :D

  Tosiaan nyt et saanut kuvaa siitä OIKEASTA Pipsasta, mutta jotka sen on nähnyt yhtyy kyllä tähän...Queen Pipsaan :)

  Kiva tavata ja tehdään lenkki uudelleen ja isommalla porukalla !

  VastaaPoista
 6. Hyvä hyvä, Pipsalla menee tosi hyvin vaikka pikku-hylkäyksiä onkin tullut jotka pikkusen harmittaa pikkusen aikaa...kipitä kipitä tyttöseni...jos en väärin muista, olit aikamoinen vipeltäjä pikkusena :O) terv. äippä

  VastaaPoista