3/05/2009

Furminaattori

Furminaattori. Furminaattori. Furminaattori. Päivän sana. Tai viikon. Kyllä se on kuukauden. Enkä toisenkin. Siis. Furminaattori.
,
En ole ainut meidän perheessä, joka sitä rrrrraaaakastaa. Pipsa menee suorastaan stranssiin: silmät painuu kiinni, jalat vipattaa, joka puolelta pitäs harjata yhtä aikaa, aina on Pipsan ja vain Pipsan vuoro. Pihlakin siitä tykkää, tosin hillitymmin kuin Pipsa. Pihla vain istuu silmät puoleksi kiinni sylissä, kun furminoidaan.
No sitten Pörri. Pörri se vain jatkaa niiden karvojen pihtaamista. Kyllä Pörriäkin saa furminoida, mutta vain hetken kerrallaan. Kovalla työllä kasvatetut karvat, ei niistä halua luopua. Niin kerta!
,
Mutta ihana se on. Siis Furminaattori. Kaikki karvat lähtee. Kiitos Maikku vielä kerran :) Tuskin olisin saanut sitä itsekseen hommattua.

7 kommenttia:

 1. Tommonen ihmevekotin pitää saada...jokohan Akun ikuinen karvanlähtö saataisiin kuriin...äippä tahtoo Furminaattorin...

  VastaaPoista
 2. Nallenevan furmikseen erittäin tyytyväinen täti myös hehkuttaa furminaattoria. Kallis ja vaikeasti saatava, mutta NIIN hyvä. Nykyään meillä jonotetaan paitsi kynsien leikkaukseen tai hiontaan, myös furminointiin. :-)
  Seuraavaksi pitääkin hommata koirankynsienhiontalaite, langaton. Ettei tarvi salaa, piilossa jollain askarteluhärpäkkeellä hioa. Noloa, mutta niin kätevää.

  VastaaPoista
 3. :D Kiva, että tykkäät.
  Ja näin sen sai vielä hitusen halvemmallaki :)
  Ei toisaan olis uksonu, ellei olis itse kokeillu ....

  Maikku

  VastaaPoista
 4. Mä vaan meinaan vieläkin pärjätä tavallisilla harjoilla, kaikkien näiden ylistysten jälkeen :-) Tosin voihan se olla että tulen toisiin ajatuksiin, jos koitan sitä...
  Älä nyt kyni kuitenkaan kaikkia karvoja niiltä koiriltas, jos vaikka lähet näytelmiin vielä ;-)

  VastaaPoista
 5. Furminaattori on kyllä seuraava jonka meidän koirille hommaan. Sitten kun rahaa saan jostakin :D

  VastaaPoista
 6. Mekin saatiin furminaattori lainaksi ja kokeiltiin, kyllähän sillä karva lähti! Onni ei tykännyt yhtään, sen näytti ihan pistelevän. Tike suhtautui asiaan samalla tyyneydellä kuin kaikkeen muuhunkin mikä ei ole kissa, orava, jänis tms. saaliseläin tahi ruokaa.
  Jatketaan siis vanhalla karstalla ja kammalla, ehkä joskus sitten invesroin furminaattoriin kun haluan saada paljon nopeasti! :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä rakas tyttäreni, uskomaton furminaattori on nyt käytössä ja sekä Iines että Aku nauttivat furminaattoroinnista =O). Selvästi vähempi karvapalloja ja yleensä karvoja huushollin lattalla. Mukavaa viikonloppua Hattulaan. t. äippä & co.t

  VastaaPoista