11/01/2009

Kyllä me täällä vielä ollaan...

...ihan oikeasti ollaan :)
Nykyisin vain Karkkilassa. Eli niinhän siinä kävi, että muuttopäivä tuli ja meni ja me emme ehtineet omaa uutta löytämään. Onneksi on appivanhemmat ja onneksi he majoittivat meidät :)
Jos göötti-likoilta kysytään, niin hehän jäisivät tänne vaikka iäksi. Niin kivaa on, kun on paljon hoitajia. Ja lenkittäjiä. Pörri ei ihan hirvittävän hyvin voi. Oikea silmä operoitiin viikko sitten ja tiistaina mennään tarkastukseen. Ei oikein hyvältä näytä. Mutta murehditaan sitten tarkastuksen jälkeen enemmän. Johon ei toivottavasti ole tarvetta....
Uusi kuvia ei just nyt ole, kun on tuota muuttopuuhaa riittänyt. Ja nyt riittää asunnonetsimispuuhaa. Mutta, kaivetaan se kamera jostakin niistä miljoonista laatikoista ja yritetään ikuistaa tällekin sykysä muuta kuva karvakuonoista.
Nyt saunomaa :)

2 kommenttia:

  1. Onnea kodinetsintään. juuri mietinkin, että miten teidän mahtoi sen asian kanssa käydä, mutta täällähän se vastaus oli :-)
    Mukavaa syksyn jatkoa ja rapsutukset koirille! Toivottavasti Pörrillä on kaikki hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kiva että ootte vielä hengissä :) Kovasti nuo uudet asukkaat operoi jotain tejjän vanhalle terassille :D Rapsutuksia gööteille ja tietty Pörrille! Toivotaan että silmä saahaan kuntoon :)

    VastaaPoista