10/01/2009

Harmaata, niin harmaata

Viime yö oli ensimmäinen pakkas yö. Ja kirkas yö olikin.

Meillä pitäisi pakata kimpsut, kampsut ja kumpparit kasaan ja muuttaa. Asunto siis meni, vähän niin kuin varkain. Nyt käännetään yhden miehen, yhden naisen ja kolmen koiran nenut kohti uutta. Tosin ei vielä tiedetä, että mikä se uusi on, mutta onhan tässä kuun loppuun asti aikaa etsiä..... Ei siis vielä paniikkia :)

Nämä kaksi on haudannut sotakirveen ja yhdistäneet sen yhdeksi isoksi. Kohteena, arvaatte varmaan, on pienimmäinen. Puoli vuotta sitten nämä kaksi hädintuskin mahtuivat samalle sängylle. Nyt nukutaan peput vastakkain :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä me ilmottauduttiin mutta sain sähköpostia ettei mahduttu ryhmään. Olin muutenki tehny kuulemma liian vähän talkootöitä että voin hakee sitte uudestaa kun on työt tehty... saa nähä päästäänkö kesken kauden ryhmää. Nooh, mutta keskitytään harjotteleen nyt kotona keppejä (kun sellatteet jostain saadaan) ja esineitten kiertämistä ym. agiradalla käteviä juttuja. Kattelin JANKK:in sivuilta et ens viikol ois taas yhteistyötesti....Jos tuon Scalun kanssa menis. Käytii tänää Scalun kaa kaverini agiesteitä koittamassa ja näytti kyllä ihan tykkäävän. Kyllästyy vaan nii hirmu helposti jos paljon toistoja tekee, mikä on kyl ihan ymmärrettävää mäykkyaivoille :D

    VastaaPoista