4/16/2009

Ollaan me vielä täällä

Kyllä ollaan :)
Vietimme pääsiäistä kotona lähinnä näin:

Siis löhöten, tehden juurikaan mitään. Paitsi kyllä minä haravoin. Ehkä haravoinnin aika ei ihan vielä olisi ollut, mutta tulipa sekin tehtyä.

Meillä kävi myös trulleja vai onko ne nykyään pääsiäisnoitia ? Siivojat eivät kuulemma enää ole siivoojia, vaan siistiöitä. (tai jotain tuonne päin) Mihin tämä maailma on menossa. Mutta siis niihin trulleihin, tai lähinnä virpomisoksiin. Kuten kuvassa näkyy, miedän Pihla ei tykkää violetista väristä. Se nyhti tuon violetin sulan irti oksista. Muut sai jäädä.

Pihla osaa muuten nykyisin myös avata vaatekaapin oven ja tarkistaa sisällön. Ja ei meille kannata enää soitella, koska ei meillä ole enää yhtään puhelimenlaturia. Se on se The Kani taas.

Jäimme Pipsan kanssa agiliito kilpailu tauolle. Odottelemme parempia kelejä. Ja se motivaatio meni taas hukkaan, joten pitänee sekin kaivaa jostakin esille. Reeneissä käymme kyllä edelleen ahkerasti. Laskin, että juoksimme 13 starttia ja saimme 11 hylkäystä, yhden yliaika nollan ja yhden 5+yliaikaa tuloksen. Ei kovin hääppöisesti, ei.
Ja koska johonkinhan ne rahat on laitettava, päätimme mennä näyttelyihin. Tosin vasta kesällä, koska Pipsa on tällä hetkellä karvaton. Tai oikeastaan aloitamme jo sunnuntaina käymällä mätsärissä. Laura esittää Pihlaa ja minä Pipsaa.
Mutta, jos on hyviä näyttelyitä tiedossa, me otamme vinkit mielellään vastaan :)

2 kommenttia:

 1. Aapoa saa myös näyttelyihin, jos kiinnostaa :)

  R

  VastaaPoista
 2. Hyvistä näyttelyistä en niin tiedä, mutta onhan niitä näyttelyitä pitkin kesää joka nurkalla.
  Kait sen tiedät, että lila on vanhojenpiikojen väri. Ei kait Pihla ny semmoseksi halua, höh.
  Rapsutukset koirille!

  VastaaPoista