4/28/2009

Huh hellettä ja kärpäsiä

Kärpäsiä, kärpäsiä.
'
Meillä asuu yksi pieni, joka pelkää kärpäsiä. Kärpäs-mörkö antoi jo viime kesän lopulla itsestään merkkejä, mutta nyt se on kömpinyt kokonaan peiton alta pois. Pääsiköhän pörriänen viime kesänä pistämään. Voi miedän pientä Pipsaa.
'
Jääkiekkö. Minä rrrraaaakastan jääkiekkoa. Koirat inhoaa jääkiekkoa. Kukaan niistä kolmesta karvaisesta ei voi ymmärtää, miksi minä hypin sohvalla ja kiljun. Penkkiurheilua ei voita mikään :)
'
Lämpötila kohosi viikonloppuna parhaimmillaan 30 lämpöasteeseen, joten bikini kausi on avattu. Pihla on hieman murheissaan, koska kaikki lumet on sulana. Mutta ei se mitään, nykyään Pihla syö kiviä. En tätä muuten tietäisi, mutta se viime yönä oksenki kiviä. Ilmeisesti en anna Pihlalle tarpeeksi ruokaa. Pitänee panna se vaahteramäen kauhukakara tiukkaan tarkkailuun.

2 kommenttia:

  1. Mä katon MM-lätkän lisäksi (tai usein joudun katsomaan niitä sen sijaan, kun tulee päällekkäin) lähes kaikki Mestareiden-, Englannin- ja Italian liigan jalkapallopelit :-)
    Sohvaurheilu on ihan ykköstä.
    Meillä kaks pienintä syö kanssa ihan kaikkea ja oksesta vaan arvailen, mitähän tänään on syöty :-/ Rapsut koiruille!

    VastaaPoista
  2. Nyt on Aku saanut kärpäspelkokaverin. Onkohan Aku kertonut Pipsalle muutaman jutun SUPER VAARALLISISTA PÖRRIÄISISTÄ ja vahvistanut Pipsan kärpäskammoa...näin sen on täytynyt mennä...meillä on siis koko kesän kaksi karvasta sisäotusta. Tulisipa tännekin bikini-ilmat, lunta on vielä hiukkasen jäljellä, jospa ne sulas Vapun aikan pois, elikkä Hauskaa Vappua teille kaikille t. äippä & co.t

    VastaaPoista