1/27/2009

Lumensyöjäeläin


Asuu meillä. Siis lumensyöjäeläin. Se on pieni, tai siis keskikokoinen, ja harmaa. On siinä myös mustaa. Ja alta se on valkoinen. Se siis syö lunta. Paljon. Kai se yrittää kevättä tehdä. Ja eihän lumi pientä, tai siis keskikokoista, koiraa tapa. Mutta masun se laittaa sekaisin. Ja alkaa pisittään. Paljon. Mutta se siitä.


Loistava tuo NN tädin idea. Pörri siis vain tarvitsee jonkun, joka kertoo sille, milloin tulla takaisin. Tai mennä jonnekin. No suunnan kuitenkin. Ehdottomasti kolmannen göötin paikka. Meidän rinsessat kyllä menee Pörrin luo ja tulee vielä lujempaa takas. Matkalla ne unohtaa, että niiden piti kertoa Pörrille, että suunta on väärä. Tai ei ainakaan toivottava. Hakuun siis laitetaan göötti, joka osaa/muistaa hakea väärään suuntaan menevän Pörrin takaisin :)

5 kommenttia:

 1. Älä Pipsa syö kaikkiaa lumia, antaa olla vielä hetken ennen kurakelejä. Kyllä noi tytöt äkkiä oppii Pöörin noudon, tai jos ei opi, niin sulla on väärät metodit ;oD

  VastaaPoista
 2. Lumi on herkkua!! Parempaa kuin vesi, ehdottomasti! Harkoissa ei juoda vettä, mutta sitten ulkona hotkitaan lunta. Ihan kuin pahaiset pikkukakarat.... :)

  VastaaPoista
 3. No tossa ideassa on se toinenkin puoli, mulla alkaa täällä olla vain noita jotka unohtaa matkalla mitä piti tehdä. ;-)
  Ja minä en mielestäni ole tehnyt koulutuksessa mitään virheitä. Nih! :-)

  VastaaPoista
 4. Mä en halua lumesta eroon, joten sitä EI saa syödä :)
  Mariia: Furminaattori on nyt tää prokampa, jolla lähtee toooosi paljo karvoja kerralla :) siis oikeesti paljo enemmän, ku kammalla tai tavallisella harjalla...suosittelen !
  Sain halvalla Mikälie kenelistä ostettua, ku ne normisti maksaa yli 40e.
  Laita Googleen furminator niin sieltä saat lisää tietoa :)
  Mut se on ny tällähetkellä MUST :D

  VastaaPoista
 5. Väärät metodit, hah :) Ei meillä ole mitään metodeja, niin ei voi olla vääriäkään :)

  Pitäs kyllä alkaa opettaan Pihlalle jotakin muutakin kuin vain agilityä. Nyt vain oppii kaikki huonot tavat isoilta koirilta. Täytyy siis opettaa Pihlalle Pörrin noutoa :)

  VastaaPoista