3/21/2010

WC

Kerrankin minulla on ennen ja jälkeen kuvia :) Eli tästä lähdettiin.

Tässä oltiin jo irrotettu wc:n pönttö.

Ja tähän siis päädyttiin. Lattia maalattiin. Ei siitä mitään priimaa tullut, mutta sopii hyvin muiden, hieman kuluneiden kaakeleiden joukkoon, kun ei näytä liian uudelta. Jännittää, että pysyykö tuo kaakelimaali lattiassa ollenkaan. Eihän sitä lattiaan ole oikein tarkoitettu.WC:n tapetti on olohuoneen takan lisäksi oikeasti sitä vanhaa. Tapetti on löydetty vanhan rakennuksen ullakolta.

Hyllyt ovat kaikki avohyllyjä, joten tunnelma on sopivan sekainen :)

3 kommenttia:

 1. Olen kaikessa hiljaisuudessa seurannut teidän kodin muodonmuotosta ja upea tulee!
  Etenkin nuo vanhat tapetit on ihan mielettömän upeita! Tiesitkö että Toijalassa on joku tapettiliike jossa myydään aitoja vanhoja tapetteja? Tai ainakin se oli 1990-luvulla vielä...
  Mutta kyllä teidän kelpaa uudessa kodossa asustella kun on niin kaunista ympärillä!

  VastaaPoista
 2. Kaakelimaalissa on se hyvä puoli, että sen lattian voipi maalata sitten uudestaan, siis jos lähtee irtoilemaan se maali. Tosin itse en suosi näitä kaakelimaleja koska ne ei ole kovin kestäviä seinissäkään... Mutta todella hienolta näyttää. Vanhat tapetit on upeita ja sopivat varsinkin tuohon teidän taloon kuin nenä päähän. Remontti-intoa, se voi joskus tuntua pohjattomalta suolta mutta kun näkee valmista pintaa unohtuu moiset ajatukset.

  Stiina

  VastaaPoista
 3. Inka, kiitokset tapettiliike vinkistä. Yksi makkari täällä yläkerrassa vielä odottaa inspiraatiota ja tuolta tapettiliikkeestä voisi sitä käydä hakemassa :)

  Jep, loputon suo tämän välillä tuntuu olevan. Ja nyt kun on lumet melkein sulaneet, sormet syyhyää päästä ulos hommiin. Olen Stiina samaa mieltä näistä kaakelimaaleistä. Mutta päätimme, että emme tähän hätään lähde piikkaamaan kaakeleita auki, koska sitten olisi mennyt lattialämmityskin uusiksi. Ehkä sitten joskus vuosien päästä tehdään kunnon remppa wc:seen. Tai sitten ei :)

  VastaaPoista