2/24/2010

Haaste

Me olemme saaneet haasteen ja tottakai otamme sen vastaan :) Haaste tuli Nallenevevalta.

Etsi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle, jolla on blogi.

Tämä nyt ei oikein tuota kauniin kriteeriä täytä, mutta hauskaa meillä oli. Kuva on otettu 2007 talvella Tampereen agi-kisoissa. Taidettiin ottaa meidän ihka ensimmäinen voitto (ja ainut sellainen) 1-luokassa. Olin niiiin kamalan ylpeä minun pienestä ja nopeasta syöksy makkarasta :)
'
Meillä remontoidaan. Ja remontoidaan. Ja siivotaan. Ja muistinko mainita, että meillä remontoidaa. Olemme siis päässeet muutamaan omaan kotiin Tervakoskelle ja tällä hetkellä meillä remontoidaan. Päivitellään kuvia, kun niitä saan otettua.
'
P.S Pihla on juoksussa ja juoksee esim. autojen ja ihmisten perässä. Pihla on jo kertaalleen hukattukin, mutta onneksi löytyi. Myös Pörri menee hukkaan tasaisin väliajoin, mutta on vielä aina paikallistettu. Iso koti luo haasteita pienien koirien omistajalle.

2 kommenttia:

 1. Ja tää odottaa niitä remonttikuvia koska remontoiminen on hauskaa ja mulla taas sormet syyhyää, että pitäsikö taas tapetoida... viimeksi tapetoin makkarin viime keväänä jo toistamiseen ja olohuonekin on tapetoitu kolmeen kertaan. Niin, muistinkohan mainita, että ko. asunnossa olen asunut vuodesta 2003 lähtien eli kohtuullisen usein on liisteriharja heilunut.

  Remppatsemppiä!

  toivottelee Stiina

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että teille löytyi se oma koti!
  Rapsutukset koiruleille ja koitetaan nähdä tässä kevään mittaan :-)

  VastaaPoista