6/28/2009

Vesihiisi ja uimamaisteri

Talvella on tapahtunut jotakin maagista. Meille on ilmestynyt kaksi vesipetoa.
'
UIMAMAISTERI (uimamaisteri ei mennyt viime kesänä edes veteen, joten kuivanmaan harjoittelu on tehonnut)

VESIHIISI (uimamaisteria hieman hitaampi liikkeissään, mutta uimaliikkeitä on nähty tapahtuvan. Pysyy enimmäkseen paikallaan, keinuen aaltojen tahtiin)

Mainittakoon, että UIMAMAISTERIn ja VESIHIISIn päämatka on käsipohja.
'
Uimisen lisäksi kävästiin tänään Lappeenrannassa agi-kisoissa. Melkein oli tulla tuplanolla, mutta onneksi sain torjuttua sen mahdollisuuden.
- Eka rata: blokkasin Pipsaa sen verran okserilta, että okserin ylempi rima tippui, tuloksena 5 ratavirhettä ja aika alitettiin -3,37 sekunnilla.
- Toka rata: jätin Pipsan läntöön niin, että Pipsa ei nähnyt ensimmäistä estettä ollenkaan (tästä olen todella ylpeä)
- Kolmas rata: keppeille mennessä Pipsa vilkas yleisoon ja minä jäin katsomaan, että mitä se katsoo. No, me molemmat katsotaan, että mitä katsotaan ja unohdetaan suorittaa niitä keppejä. Vitonen siis kepeiltä ja katsomiseen meni 3,69 sekuntia yliaikaa. (Siellä yleisössä ei siis ollut mitään katsomisen aihetta )
'
Kaikki kolme rataa oli todella kivoja, paikka loistava (keinonurmi+hiekka) ja muutenkin mukavat kisat. Kannatti siis ajaa Lappeenrantaan. Mainittakoon vielä, että Pipsan suoritus oli mallikelpoista. Ja että me tavattiin uusi göötti: herra nimeltään Caru. Hän oli ihana :)

1 kommentti: