5/21/2009

Agility sintti

Tänään oli ekat agility reenit sintillä. Ja mikä hienointa, Pihla suoritti puomin kuin ei mitään. Pihlahan ei talvella suostunut liikkumaan kontakti esteillä ollenkaan. Puomin lisäksi tehtiin hyppyjä, putkea ja keppejä. Ja nämähän meiltä kyllä onnistuu.
Pihla kävi myös sisäelinten kuvauksessa viime viikolla. Lääkäri löysi polvet ja ne liikku, selkärankakin oli paikallaan, eikä siinä ollut mitään ylimääräistä tai liian vähän. Lonkat paikallistetiin, samaten kyynärät. Ihan siis oli muodostunut meidän sintistä oikea koira :)
Tämä näin pikaseen, jatketaan huomenna :)

3 kommenttia:

 1. Go go Pihla! Tietty se meni niitä. Göötti sisäistää asiat ja oppii silloin kun sen kanssa ei tehdä mitään, eli näytät sille jotain (mahdollisesti "epäilyttävää")kentällä ja seuraavalla kerra avot, se menee kun vettä vaan.
  Munkin koirat varmaan miettii täällä toko-liikkeitä ja sen semmosia, niin sitten vaan ilmoitan ne jonnekin kisoihin ;-D
  Ihanaa, että tytteli oli läpeensä terve, nyt sen kanssa voi päästellä ihan reippaasti ja voi olla, että sen kanssa joskus tulevaisuudessa saadaan pennutkin :o)

  VastaaPoista
 2. Täällä mentiin viime viikon loppu sumussa ja vähän tämän viikon alkuakin. Sen verran hujentuneita oltiin Pihlan terveestä selästä :)
  Ja jos Pihla tätä vauhtia parantaa agility suorityksia, niin emäntä ei perässä pysy. Tiiä mihin asti vielä tänä kesänä päästään :)
  Ja pikku-sinttejä, se oliskin hauskaa :)

  VastaaPoista
 3. Äiti otti Pihlastakin kuvia! Voisin lähettää ne sulle sähköpostiin jos on semmosta. Jotain muitakin kuvia ollaan Lauran kanssa lenkillä otettu niin niitäkin voin lähettää.

  VastaaPoista